Харків +38 050 382-58-58

Дніпро: +38 066 884-58-58

| Telegram, Viber, WhatsApp


Харків +38 050 382-58-58

Дніпро: +38 066 884-58-58

| Telegram, Viber, WhatsApp


Реєстрація шлюбу в Україні 2022

Реєстрація шлюбу в Україні 2022

Укладання шлюбу завжди складається з двох частин: офіційної, коли запис про ваш шлюб з’являється у державному реєстрі та урочистої, коли ви при свідках підтверджуєте свій намір, обмінюєтесь обітницями та стаєте справжньою родиною.

До початку вторгнення в Україну великим попитом користалася послуга Шлюб за добу. Це був пілотний проєкт Мінʼюсту та Комунальних підприємств. Наразі не в усіх регіонах країни є можливість скористатися «Шлюбом за добу» через надмірне навантаження у РАЦСах та нерегулярну або обмежену роботу. Прийняття заяв та реєстрація шлюбу відбуваються у порядку живої черги.

Та й отримати документи про шлюб в урочистій обставі, з церемонією, музикою тощо не в кожному ДРАЦСі зараз можливо.

Саме тому команда Global Event вирішили сконцентруватися на організації чуттєвих, атмосферних та святкових весільних церемоній у Харкові та Дніпрі.

У найкоротший термін ми влаштуємо справжнє свято в красивій декорованій залі з живою музикою, з церемонією, що було написано саме про вас та іменними аксесуарами. А через кілька днів отримаєте весільні фото та відео, які будуть нагадувати вам про день, коли ви стали родиною.

Справжньому коханню немає перешкод! Тому святкуйте життя!