Харків +38 050 382-58-58

Дніпро: +38 066 884-58-58

| Telegram, Viber, WhatsApp


Харків +38 050 382-58-58

Дніпро: +38 066 884-58-58

| Telegram, Viber, WhatsApp


ВЕСІЛЬНИЙ ФУРШЕТ

ВЕСІЛЬНИЙ ФУРШЕТ

Життя вносить свої зміни та корегує наше відношення до різних подій.

Ще 5-7 років тому головним на весіллі був бенкет — гості чекали на різні смаколики, а молодята витрачали величезні бюджети саме на їжу. Трохи згодом в Україну дійшла мода на виїзну весільну церемонію і це був прорив — акценти почали зміщуватись у бік молодят, але як правило, такі церемонії проводилися переважно у ресторані, ближче до бенкету.

Під час пандемії, коли було багато обмежень, а більшість ресторанів було зачинено — настав час урочистих весільних церемоній. Часто молодята приходили удвох або з найближчими та насолоджувались миттю народження сімʼї. Церемонії стали найважливішою частиною весілля — їх почали проводили на відкритому повітрі, в красивих старовинних залах і, навіть, у фотостудіях.

Сьогодні в Україні війна і життя змінилося кардинально, та люди все одно продовжують закохуватись й створювати сімʼї. І звісно, що кожна пара хоче, щоб усе було урочистим та зворушливим, адже це спогади на все життя. Головними складовими стали: безпека, компактність та швидкість.

За наявності бажання реально все! І наша команда доводить це щодня. Рішенням стало не приєднання весільної арки та коротенької церемонії до бенкету, а навпаки — основний акцент робиться саме на церемонію, а смачний фуршет стає ідеальним доповненням. Головне — це розділити щастя із близькими та насолодитися миттю! Про все інше подбають феї Global Event.

За більш детальною інформацією щодо організації свят, звертайтеся до наших менеджерів. Ми працюємо з любовʼю.