Харків +38 050 382-58-58

Дніпро: +38 066 884-58-58

| Telegram, Viber, WhatsApp


Харків +38 050 382-58-58

Дніпро: +38 066 884-58-58

| Telegram, Viber, WhatsApp


Весільний сервіс

Весільний сервіс

Що першим припадає на думку при словах «весільні організатори» або «весільний сервіс»? Скоріше за все спливуть картинки розкішного весілля із живою музикою та гарним декором у чарівному місті всіяному квітами, де всі гості вдягнені за дрес-кодом, а наречені як з модного журналу.

І це так! Для професійних організаторів влаштувати величезне ідеальне весілля не проблема. Особливо за умови достатньої кількості часу та грошей на підготовку. Але зазвичай величезні весілля замовляють не часто, особливо за умов воєнного часу.

Більшість пар одружуються не дуже гучно та помпезне, та все одно хочуть запам’ятати цей день. Тому для нас було важливо створити зручний та доступний для кожної пари весільний сервіс.

Головні критерії – максимальна персоналізація, швидкість, якість та доступність. Розкажемо детальніше, як ми реалізуємо ці принципи:

1. Персоналізація

Починаючи з перших хвилин спілкування ми підлаштовуємося під запит та особливості пари – спілкуємось зручним способом, влаштовуємо екскурсії, щоб ви на свої очі побачили як все може бути, щоб було зручно гостям та нареченим.

Весілля – особливе свято, коли вся увага спрямована на молодят. І ми підкреслюємо це в усьому: готуємо індивідуальну церемонію для кожної пари, підбираємо іменні весільні аксесуари та інший декор.

2. Швидкість

Завдяки кооперації із КП ми працюємо за пілотним проєктом Мін’юсту «Шлюб за добу», що дає можливість прискорити офіційну реєстрацію шлюбу або просто обрати бажаний та зручний для вас день.

З підготовкою урочистого свята теж проблем не буде! За нашими плечима понад 10 000 щасливих пар і ми завжди готові. Тому сміливо обирайте день весілля та бажані послуги та насолоджуйтесь святом свого кохання!

3. Якість та доступність

Так, ми впевненні, що золота середина існує та при грамотній організації процесів можна тримати комфортний цінник, зберігаючи високу якість сервісу. Як? Дуже легко!

Висока якість послуги гарантує нам добрі відгуки та потік нових клієнтів, завдяки регулярному попиту ми маємо змогу працювати на постійній основі з професійними підрядниками та мати певний дисконт.

Не вірите? Переконайтесь самі – спробуйте забронювати фотографа та відеографа на одну годину, винайняти зал та його прикрасити. Скільки вже набігло? А ще знайдіть аксесуари, ведучу церемонії та окремо домовитися з РАЦСом за виїзну церемонію. Виходить кругленька сума та купа клопоту. Ми точно знаємо!

Тому, якщо ви готові сказати заповітне ТАК один одному, просто зв’яжіться з нами зручним способом та насолоджуйтесь власним весіллям!